Leveringsvoorwaarden

De leveringsvoorwaarden van Dentinus International

Verzendmethoden

Voor het verzenden van uw aangekochte goederen regelen wij de bezorging via verschillende gerenommeerde distributiebedrijven zoals DHL, Fedex en UPS. Daarnaast kan onze interne logistiek u ook helpen bij het regelen van de bezorging via een andere manier die u verkiest, u kunt uw eigen logistieke service kiezen als u heeft samengewerkt met een specifieke bezorging.

Transportkosten:

  • Verzendkosten zijn gebaseerd op grootte, gewicht en bestemming van het pakket. We hebben een langdurige zakelijke relatie met DHL. We zullen ons best doen om u de gunstige expresprijs aan te bieden. Voor uw verpakkingszekerheid zullen we een verzekering kopen voor het pakket met een groot bedrag.
  • Gratis wereldwijde verzending voor gekwalificeerde bestellingen van meer dan USD $ 1000,00 via DHL/ FedEx. Als het totale bedrag lager is dan USD 1000,00, worden de verzendkosten USD60-110,00 door DHL/ FedEx toegevoegd op basis van het gewicht / de grootte.
  • De vervoerder biedt meestal een onlineaccount om uw zendingen te beheren en zelfs meer geavanceerde functies.
  • We houden ons aan alle exportbeleidslijnen en -regels. Let wel dat voor sommige producten ITAR-beperkingen gelden en de exportbeperkingen vertraging in de levertijd veroorzaken.

Levertijd en bestemmingen

We regelen de levering binnen 1-2 dagen vanaf de datum waarop alle artikelen in ons magazijn zijn aangekomen.

  • Onze werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, behalve zaterdag, zondag en feestdagen.
  • De levertijd is afhankelijk van de verzendmethode en de bezorgbestemmingen.

Invoerrechten, belastingen en andere kosten zijn de verantwoordelijkheid van de ontvanger, aangezien onze kosten alleen de transportkosten van het pakket dekken. Neem contact op met het douanekantoor van uw land voor een schatting van de mogelijke kosten.

Hier is een tijdschema voor bezorging vanuit ons magazijn naar uw bestemming voor uw referentie.

Azië Noord Amerika Europa Zuid-Amerika
DHL 2-4 dagen 3-4 dagen 3-5 dagen 3-5 dagen
FedEx IP 2-4 dagen 3-4 dagen 4-5 dagen 4-6 dagen

* verzend- en levertijden worden berekend in werkdagen van maandag t/m vrijdag. Houd bij grote feestdagen zoals Kerstmis rekening met extra levertijd. Tijdens die speciale gelegenheden zullen we u herinneren aan mogelijke vertragingen.
Voor meer informatie over de verzending kunt u contact met ons opnemen via info@dentinus.nl